Mind's Eyes | Podcast Yorumu




Herkese yeniden merhaba !

Bu sefer farklı bir yorumla karşınızdayım. Bu yazıda son zamanlarda dinlemiş olduğum en iyi podcastlerden biri hakkında konuşacağım : Mind’s Eyes. Hazırsanız başlayalım !

Mind’s Eyes, 6 bölümden oluşan bir gerilim podcast serisi. Dedektif Kate McClay bir süredir kabuslarlarıyla mücadele etmektedir ancak kimseye kabuslarının ne ile ilgili olduğunu anlatmamaktadır. Kate kabusları hakkında gazeteci olan eşi Miles ile konuşmayı kabul eder ve olaylar tam da bu noktadan itibaren başlar. Miles tüm süreci kayıt altına almaya başlar ve bundan bir kariyeri için kayda değer bir hikaye çıkarmak için işe koyulur. Zaten Kate, kabusları hakkında konuşmayı Miles’ın işine yarayacağını düşündüğü için kabul eder. Miles , konuşmalarına Kate’e yardımcı olabileceğini düşündüğü uzmanları da dahil etmeye başlar ve bu şekilde bir müddet ilerler.

Kabuslar ile ilgili söyleyebileceğim tek şey kabusların aslında geçmişte yaşanmış bir dizi cinayetle ilgili. Podcast zaten 6 bölüm o yüzden daha fazla bir şey söylemeyeceğim !



Ben ders çalışırken podcast dinlemeyi baya seviyorum. Özellikle mitoloji ve polisiye olanlar favorim. Eğer isterseniz geri kalanları ile ilgili de yazı paylaşabilirim.

Eğer İngilizce dinlemekte bir sorun yaşamam diyorsanız bence Mind’s Eyes’a bir şans verin.

Düşüncelerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşmayı unutmayın.

İyi eğlenceler !

Yorumlar

Popüler Yayınlar